Somni o realitat?

Josep Andrés_Batxillerat Secret. Multi. C. DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

Ahir vaig somiar que algunes persones declaraven l’acabament del món. Es recolzaven en teories maies, en anàlisis d’aspectes que només els experts eren capaços d’interpretar. La gent patia. Al meu entorn hi havia pànic, tristesa, desolació. Arraulits miraven pel·lícules sobre la fi del món. Avui quan m’he despertat he vist que els actors i actrius tenen les butxaques plenes, que des dels governs més importants d’arreu s’han destinat quantitats estratosfèriques de diners per garantir la seguretat d’algunes personalitats, que la corrupció omple els titulars de la premsa. Ara, tothom interpreta el paper de sempre.

Aigua

David Diaz_Batxillerat Secret. Multi. C. DE FORMACIÓ PROFESSIONAL

La percebem com una capa invisible, immòbil; la veiem, tranquil·la, fràgil. Amb les seves mans ens recolza i ens transporta al món dels somnis ense-nyant-nos tot allò que més estimem. Ens agrada, la seguim i desapareixem del món real. Ens enganya!
Forma part de cadascun de nosaltres, és l’encarregada de proporcionar-nos la vida, però no ens confonguem, amb el seu aspecte inconsistent i dòcil aconsegueix lentament apoderar-se de les nostres forces sense necessitat de fer ús de la violència i absorbeix d’aquesta manera tota la nostra energia. És tan poderosa que pot engolir tot allò que es proposa, no té límits.