Un segon decisiu

Lara Tena_3r C EA 2A ENSENYANÇA STA COLOMA

La major part del temps un segon no significa res. La gent els deixa passar, insignificants, esperant que transcorri el temps, que passi alguna cosa. Però de vegades un segon ho pot canviar tot. En un segon es pot acabar la vida. En un segon pots morir, pots prendre una decisió crucial, poden morir els teus familiars. En aquest segon tot es modifica. El temps es congela. Aleshores et tornes una altra persona. La gent no valora el temps que té. Però, a partir d’aquest moment vital en el qual li canvia la vida, s’aprèn a gaudir del temps limitat que tots tenim. Perquè el temps no espera ningú, no s’atura mai.

La vida d’un esportista

Jesús Rozados_3r C EA 2A ENSENYANÇA STA COLOMA

Com us podeu imaginar, quan algú es converteix en un esportista professional ha de sacrificar moltes hores en els forts entrenaments i deixar de fer altres hàbits, com quedar amb la gent, etc. Per poder arribar a convertir-se en un professional s’ha de ser fort, tant psicològicament com físicament. Poca gent arriba al final, ja que no supera el fet de tant sacrifici. Però si realment t’agrada no et sap greu haver de sacrificar hores.
Un, si s’ho proposa ficant-se petits objectius, pas a pas, pot arribar lluny. S’ha de tenir paciència. És la millor part de l’esport: aconseguir el que t’has proposat.