El millor de mi

Jessica Pina _3ème E LYCÉE COMTE DE FOIX

Ella m’ha tingut en els seus braços quan he plorat, ella m’ha ajudat quan he viscut els pitjors moments de la meva vida, ella m’ha acompanyat en les millors estones, ella sap quan la necessito, ella… Sense ella no sabria què fer, sense ella no sóc ningú. A ella li dec la vida i no la canviaria per res ni per ningú. Sempre sé que és a prop i que hi puc comptar. Què faria jo sense ella?
Li dono les gràcies per tot l’amor que m’ha donat fins avui, i dono les gràcies per ser com és i fer-me com sóc. Dedico el microrelat a la meva mare, que és la persona que em fa costat incondicionalment. Tot el que sóc, li dec a ella. T’estimo mare!

Sermons èpics

David Teixeira _3ème E LYCÉE COMTE DE FOIX

Estava tan tranquil, a la meva habitació, quan entra la meva mare d’una revolada i sense picar a la porta. Ja va entrar demanant-me si tenia alguna idea d’allò que havíem parlat feia un parell de dies. Jo, sense tenir idea de què m’estava parlant, li vaig respondre amb un tímid i càndid “no”. Llavors, va ser quan sense adonar-me’n, em vaig trobar immers en un dels sermons èpics que et solen engegar els pares. S’avorreixen i et repeteixen temes ja discutits fa dies o simplement et cau aquell sermó que et mereixes? En el meu cas, ho accepto i ho confesso, era per ambdues raons. Havia oblidat fer allò que m’havia demanat feia uns dies.