La partida fatal

Alejandro Parada_3r C  EA segona ensenyança de Santa Coloma

Era una tarda, el Piter estava jugant a la consola quan de sobte es va trobar dintre del videojoc. Desesperat per trobar-se atrapat dins d’aquell joc, de sobte va sortir un llop d’un motor estrany. L’animal li va manar que anés a la muntanya i que en sortís per la cova Negra. Però el Piter es va perdre i li va caure una pedra al cap deixant-lo inconscient. Mentrestant, va arribar una tempesta de neu que es va endur el protagonista dins de la cova, on va quedar protegit.
Res del que heu llegit és real, només ha sigut un somni ja que el Piter es va adormir mentre jugava a la consola.

Serà ella?

Ariadna Sala Guàrdia_3r C EA segona ensenyança de Santa Coloma

He viscut sempre amb el meu pare, encara no he conegut la meva mare ja que va marxar de casa al néixer jo. Des de que tinc raó de consciència somio el mateix cada nit: estic a la meva habitació, em desperto a mitjanit i al mirar per la finestra veig la silueta d’una dona. No puc reconèixer qui és, és fosc, però hi ha alguna cosa dins meu que em diu que és ella.
És el meu aniversari i he convidat la colla a dormir a casa. Com cada nit, somio el mateix. L’endemà estem tots esmorzant, tot anava bé fins que se m’apropa una amiga de la colla i em diu: “Ahir al vespre vaig veure una dona que t’observava per la finestra.”