Decepció

Gil Bakshi_3r D EA2Ensenyança de Santa Coloma

Avui és el dia, el dia que espera ansiosament qualsevol nen, l’últim dia d’escola! En Daniel es desperta tot emocionat ja que avui no treballarien i no farien feina. Es vesteix, esmorza i marxa tot content cap a l’escola. Un cop allà, fan un esmorzar de classe i la resta del dia el passen al pati fent activitats. A les cinc en punt, com sempre, toca la campana, però aquest cop la campana no sona ben bé com una campana, més aviat sona com un despertador…
S’encén el llum i entra la mare del Daniel per despertar-lo. De seguida la mare li pregunta si està llest per al primer dia d’escola.

Pipo el gos

Jonay Lopez_3r D EA2Ensenyança de Santa Coloma

Una família que vivia al camp va adoptar en PiPo. Cada dia anaven a passejar fins a un llac on hi havia ànecs, persones banyant-se i caçadors. El dia de Carnaval, com cada dia, també van anar al llac però, com que era Carnaval, tots anaven disfressats, fins i tot el gos. Van disfressar el Pipo d’ànec. Que tan bé que van caracteritzar al gos, quan van arribar al llac, un caçador va confondre el gos amb una au i va disparar-li, els fills van plorar molt la seva pèrdua.
Van estar dos mesos lamentant-se. Fins que un dia van arribar els pares amb un nou gos i van tornar a la rutina de sempre oblidant per sempre més el pobre Pipo.