Un èxit

Marc Casanovas Reina_3r B COL·LEGI ANNA MARIA JANER
Era una nit d’hivern, hi havia una boira espessa i  tothom estava a casa. Com que hi havia un metre i mig de neu no es podia sortir. Jo estava a casa dels meus avis sol, ja que ells havien anat a comprar, però la forta nevada el havia enxampat. S’havien quedat atrapats dins el cotxe. Estava en un sisè pis, els vaig trucar perquè estava preocupat i em van dir que m’escalfés una truita de patates que estava a la nevera. La vaig posar dins del no gaire modern microones i de cop va sortir una forta flamarada que va encendre una de les cortines de la cuina. Vaig haver de saltar per la finestra o m’ofegaria.
La pel·lícula va ser un èxit.

umarc casanovas reina_3r BCOL·LEGI ANNA MARIA JANEREra una nit d’hivern, hi havia una boira espessa i  tothom estava a casa. Com que hi havia un metre i mig de neu no es podia sortir. Jo estava a casa dels meus avis sol, ja que ells havien anat a comprar, però la forta nevada el havia enxampat. S’havien quedat atrapats dins el cotxe. Estava en un sisè pis, els vaig trucar perquè estava preocupat i em van dir que m’escalfés una truita de patates que estava a la nevera. La vaig posar dins del no gaire modern microones i de cop va sortir una forta flamarada que va encendre una de les cortines de la cuina. Vaig haver de saltar per la finestra o m’ofegaria.La pel·lícula va ser un èxit.

Com dir-li-ho

LAIA MARTÍN CASTILLEJO_3r B COL·LEGI ANNA MARIA JANER
La seva pell, el seu cos, la seva personalitat. Com m’estima, com m’acarona, com em besa, com em parla, com m’explica els seus problemes. Com m’ajuda en tot el que pot, com m’agrada escoltar els seus t’estimo abans d’anar a dormir, la seva veu quan em dedica cançons. Com m’agrada dedicar-li tot el meu temps, i que ell me’l dediqui a mi, com m’agrada que em tracti com si fos el seu únic món. Com m’agradaria casar-me amb ell, com m’agradaria dir-li que vull que sigui el pare dels meus fills, i que els ensenyi la seva saviesa, com m’agradaria envellir amb ell.
Però.. .no sé com dir-li que estic amb un altre. I que no el puc deixar.

uLAIA MARTÍN CASTILLEJO_3r BCOL·LEGI ANNA MARIA JANERLa seva pell, el seu cos, la seva personalitat. Com m’estima, com m’acarona, com em besa, com em parla, com m’explica els seus problemes. Com m’ajuda en tot el que pot, com m’agrada escoltar els seus t’estimo abans d’anar a dormir, la seva veu quan em dedica cançons. Com m’agrada dedicar-li tot el meu temps, i que ell me’l dediqui a mi, com m’agrada que em tracti com si fos el seu únic món. Com m’agradaria casar-me amb ell, com m’agradaria dir-li que vull que sigui el pare dels meus fills, i que els ensenyi la seva saviesa, com m’agradaria envellir amb ell.Però.. .no sé com dir-li que estic amb un altre. I que no el puc deixar.