Sant tornem-hi!

Laia Torrell Navinés_3r C Col·legi Anna Maria Janer

A l’entrar noto que està freda, però a mesura que el neoprè s’omple d’aigua el meu cos ja s’adapta. M’agrada l’aigua. M’agrada nedar, preferentment en aigües obertes. Em sento lliure. És el meu vici. A mesura que m’endinso em sento més i més gran. Les braçades cada vegada són més poderoses. Sento com les gotes em vessen pel braç i el picar de peus cada vegada és més fort, però… Què passa? Una força em tiba avall. És més gran que la meva. Em fa molt mal. No veig res. Cada vegada és més fosc. Em fan mal les orelles. Hi ha molta pressió. Forcejo. Vull pujar. Vull que s’acabi ja. M’estic ofegant. Bon dia Andorra! Desperteu, són les set!

Benvingut

Judit Betbesé Arauz_3r C Col·legi Anna Maria Janer

Hola? Què hi faig jo aquí! De qui és aquest cos? Soc un nadó? No recordo com es parla! Ja ho sé! Ploraré… ella em somriu amb cara de fatiga. –No ploris fill meu, no passa res.
Fill meu? Ell somriu i em diu hola. Em miro els peus, les mans, em toco la cara. –Joan, com li direm? –Marc!
–Hola Marc!
Marc? Jo em dic Pau, què està passant? Ella em respon com si m’hagués entès! –Hola Marc jo soc la teva mare, Irene, i ell el teu pare, Joan. Pares? Irene, Joan? Què està passant, jo ja tinc pares, es diuen Helena i Telm i un germà més gran que sempre em pega que es diu Glen. Què està passant? Jo tinc 14 anys… No pot ser, m’he reencarnat!