The End

Sofia Micó Marot_3r B Col·legi Anna Maria Janer
(Edició 2018-2019)
Sona el despertador, respiro, m’aixeco, em vesteixo, em sento diferent. Esmorzo el meu esmorzar preferit, però ja no m’agrada! Arribo a la parada, fa molt fred, espero l’autobús, arriba però marxa, sense mi és clar! Vaig caminant i per fi arribo a l’escola. Ningú em saluda. M’assec, observo, penso, treballo, em sento invisible, dino, desconnecto de la realitat, però torno. Vaig a entrenar al poliesportiu, agafo la pilota, la boto i tiro: fallo el tir! Què em passa? Acabo. Espero, però no ve. S’ha oblidat de mi? Em decideixo, torno caminant, arribo a casa i ho entenc tot. Ja no hi soc. Veig la mare plorant i m’adono de la realitat.

L’última nit

Cristian Iglesias_3r B Col·legi Anna Maria Janer
(Edició 2018-2019)
Tot va començar un dilluns aproximadament cap a les nou de la nit, quan un pare solter anava cap a l’habitació de la seva única filla per fer-li el petó de bona nit. Ella ja es trobava al llit des de feia uns minuts perquè l’endemà tenia escola. El pare va entrar a l’habitació però la va veure amagada sota els llençols com si estigués molt espantada. S’hi acostà i ella li digué en veu molt baixa: “S’amaga algú sota el meu llit…” El pare, poc preocupat, la veritat, s’agenollà i mirà sota el llit, però el que veié fou la seva filla plorant, dient-li aterrida que no era ella la que es trobava amagada sota els llençols sinó…

Un altre món

MARIA MORENO_3r B EA Segona Ensenyança Encamp
(Edició 2018-2019)
Són les dotze de la nit i estic mirant una pel·li de ciència-ficció. M’estic quedant adormida i de sobte, em desperto. Soc en una altra habitació. Bé, és la meva però com si estigués en un altre món. Llavors m’aixeco del llit, miro per la finestra i efectivament soc en un altre món. Pel carrer veig espècies estranyes que caminen sense rumb. Em poso nerviosa, no sé què passa. Llavors vaig al lavabo, em miro al mirall i veig que la cara m’ha canviat, que m’he convertit en una d’aquelles espècies estranyes. Em desmaio i em torno a despertar al mateix sofà. Tot segueix al mateix lloc, per sort ha estat un malson.

No m’agrada l’escola

ERIC MOLINÉ_3r B EA Segona Ensenyança Encamp
(Edició 2018-2019)
No m’agrada l’escola perquè de tan escriure em vaig trencar les dues mans. Vaig anar a l’hospital i vaig haver d’esperar una hora a la sala d’espera. Quan el metge em va cridar, em van tornar a fer esperar. Al final, el metge em va tornar a cridar i em van posar en una habitació i em van enguixar les dues mans. El dia següent, a les 7.30 del  matí, quan em vaig aixecar vaig anar a l’escola. Al pati em vaig trencar els dos peus i vaig tornar a anar a l’hospital. Aquesta vegada no em van fer esperar a la sala d’espera però em van tancar en una habitació i en comptes d’enguixar-me els peus em van operar d’apendicitis.