Un somni fet realitat

Òscar Carmona_3r D EA 2a Ensenyança Santa Coloma
(Edició 2018-2019)
El protagonista de la història va a dormir i té un somni.
Somia que era futbolista professional en un equip de primera divisió on sempre jugava de titular i ho guanyava tot (la Lliga, la Copa, la Champions…).
Quan l’endemà es desperta, veu la seva mare plorant, ell estranyat li demana què està passant. Acabava de trucar el mànager d’un equip de primera divisió, de l’FC Barcelona! Era l’equip favorit del nen. El seu somni s’havia fet realitat. El nen només tenia 21 anys i no s’ho creia. L’endemà, ja estava preparat per anar a Barcelona… Continuarà.

Els pensaments

Marta Pajares_3r D EA 2a Ensenyança Santa Coloma
(Edició 2018-2019)
Jo estava en aquell lloc tan fosc i tan esgarrifós, el lloc de sempre on les persones indefenses eren esclaves. Sempre pensava que tot era un somni i que tornaria a la normalitat però veia que anava equivocat. Tots el dies sentia burles i insults, i després ni existia. Cada dia pensant quan arribaria el dia que tot fos diferent i que ja no existissin les burles. Ara mateix estic en aquest lloc, el lloc on no hi ha burles ni insults, que existeixes per totes les persones. I em vaig adonar que vaig elegir el bon camí, el camí del suïcidi, el camí de la mort. Aquell camí que totes les persones algun dia desitjaran tenir.