Foc

Soraya Alves Pishu_3r D EA Segona Ensenyança d’Encamp
Hi ha molt soroll, la música està molt alta, hi ha drogues i gent marejant-se. Em desmaio i està tot negre. Hi ha accidents molt forts i foc per tot arreu. Sento com s’apropen uns sorolls estranys i arriben els bombers i la policia. Estic en perill, estirat al terra, hi ha molt foc, obro els ulls però no recordo res. Qui soc? On soc? Passo del negre a veure molts colors brillants. Estic molt confús, gent estranya m’agafa i em porta a algun lloc, tanco els ulls i em desperto en una habitació. Em sento molt dèbil, estic ple de cables, molt nerviós i tremolant. Obro els ulls, és un somni. Uf! Respiro i em torno a dormir.

Segrest al Montblanc

Carlos Pereira_3r D EA Segona Ensenyança d’Encamp
La classe de 3r D del col·legi Montblanc era una classe normal fins que va arribar una noia nova. La Mara venia del Japó, era bellíssima, molt intel·ligent i molt tímida. Tres nois es van enamorar de la Mara: el Nuc, un noi que havia repetit curs; el Nobi, el típic nen excèntric de classe, i en Jen, un noi bastant boig amb idees egocèntriques. Estaven obsessionats amb la Mara fins que Jen va tenir una idea.
En Jen els va proposar segrestar la Mara. Van estar tota la nit planejant l’atac. Quan va arribar el dia, van capturar-la en una furgoneta i se’n van anar cap a la muntanya. Mai van arribar a trobar els cadàvers dels tres nois.