El gran silenci

Joel Fernandes Martins_3r Col·legi Sagrada Família

Una vegada hi havia un petit poble ric i molt feliç. Un dia uns forasters van envair-lo però la policia els va detenir just abans d’anar-se’n amb els diners de tots. Però quatre dies després va haver-hi una revolta a la presó i els forasters van escapar.
Un parell de mesos després van tornar, però ara ben preparats. Primer van anar a les cases més riques i en van agafar els diners, després al banc, per així poder anar-se’n directament amb quasi tots els diners. Van començar a robar el banc, quan de sobte els policies se’n van assabentar i van anar-hi però un lladre va disparar i a partir d’això vaig sentir un gran silenci i només veia negre.

Tornada a classe

Josep Fernandez Malé_3r Col·legi Sagrada Família

Setembre, com espantes amb aquesta data tan odiada per nosaltres. Tornem d’uns mesos meravellosos. Ens ataquen de nou les obligacions, encara que ja les trobàvem a faltar. Comencem a anar a correcuita a comprar material i nous llibres, encara que les agendes ja no es trobin al mercat per als més despistats. Hi ha tota mena d’alumnes. En primer lloc trobem els que van amb la intenció de suspendre des del primer dia. Després, hi ha els que comencen francament bé però a mig camí es confien i tenen descens en els resultats. I, per últim, hi ha els típics alumnes amb notes més altes, els més odiats, però són la primera opció pels apunts.