El malson

Henrique Cordeiro _3r B Col·legi María Moliner

Un dia de pluja, a les cinc de la tarda, anàvem a veure la pel·lícula IT 2, que és de por, però no en fa molta. Aquell dia, però, va passar una cosa molt estranya…
Un amic que havia vist la pel·lícula amb nosaltres, aquell mateix dia va desaparèixer. El vam buscar per tot Andorra però no el vam trobar. El dia següent, vam tornar a buscar-lo. Finalment, el vam trobar sense cap. Llavors, ens vam trobar al Pennywisse que ens va perseguir fins que va atrapar un altre amic meu. Vam haver de canviar de país perquè anava atrapant tots els meus amics. Després de molt de temps corrent i escapant em vaig despertar del malson que vaig tenir.

Cremeu-los!

Laia Osuna Almela _3r B Col·legi María Moliner

M’acabaven de despertar, com sempre, a crits. Era l’únic que no m’agradava d’aquell lloc. Em van donar un lloc per viure i menjar cada dia, i amb això ja estava bé. Els meus pares em van abandonar quan era petita, així que no tenia un altre lloc on estar-me.
Avui ens tracten diferent, ens porten a un lloc estrany, amb molta pressa. Suposo que ens traslladaran i anirem amb la gent que es van emportar la setmana passada i que no vaig tornar a veure més.  Ens porten a la dutxa. Em va bé perquè fa temps que no em rento. De cop, comença a caure una mena de gas que fa que la gent s’adormi. Encara sento ben bé quan van cridar: cremeu-los!