Tancades a l’internat

Maria Cruz Pascual _3r A EA 2a ensenyança Encamp

“Ja ho tinc tot pensat, creu-me, tot. Només em falta donar el pas, donar el pas per trobar el meu lloc al món, per trobar-te a tu, abraçar-te en comptes de pensar-te, arribar a sentir-te realment al meu costat. Has fet molt per mi i t‘ho tornaré, passi el que passi. L’Aria… té por… i no n’ha de tenir, sóc la seva germana, ha de confiar en mi! Jo l’estimo pare, de debò que l’estimo, l’estimo incondicionalment, però no puc, no puc quedar-me aquí, no puc sabent que qualsevol dia pot ser l’últim.”
I es penedí d’haver provocat la mort de l’Aria… el seu suïcidi. Aquest malson la perseguí tota la vida. Però el va poder veure…

L’objecte

Nerea Fidalgo_3r A EA 2a ensenyança encamp

Fa exactament 3 anys vaig tenir un petit accident, em vaig trencar els lligaments del turmell. Tot per perseguir un nen que havia agafat una cosa meva, un objecte perillós i  important per a mi. El vaig perseguir com si m’hi jugués la vida. I quan ja l’estava a punt d’agafar el meu peu es va torçar i es va trencar, vaig sentir el soroll. No va ser gaire greu, però mentre jo queia a terra, ell corria i corria. Al final mai no vaig recuperar aquell objecte.
Al cap d’uns dies vaig sentir que un nen havia mort per l’explosió d’una bomba que portava en una motxilla. Una motxilla negra i vermella, exactament com la que un nen m’havia robat.