La millor cursa de l’any

Leandro Gonçalves_3r C Col·legi María Moliner

Jo, Ayton Senna, soc un nou pilot de Fórmula 1 però estic en un equip molt dolent. Vaig fer la meva primera cursa i vaig quedar últim perquè els meus mecànics no em van posar gasolina al cotxe. Un mal començament!
A les altres sempre acabava entre els cinc últims perquè el meu cotxe no tirava prou. Però a l’última cursa va ploure. Ara sí que seria el meu dia, estava molt content, perquè m’agrada molt conduir sota la pluja. En un inici havia aconseguit avançar molts cotxes i estava darrere el líder. Quan estava a punt d’avançar-lo van cancel·lar la competició. Estava content perquè havia acabat segon. Va ser la millor cursa de l’any.

Barcelona

Pol Javier López_3r B Col·legi María Moliner

El meu germà i jo vam decidir anar a passar un dia a Barcelona. Al matí vam anar a esmorzar al Corte Inglés, quan vam acabar d’esmorzar vam anar a mirar botigues de roba. Vam aprofitar per comprar algunes peces com ara texans, samarretes, xandalls… Una vegada vam haver comprat roba, vam anar a visitar la Sagrada Família, un lloc que mai havíem visitat, un lloc curiós, per cert. Ja a la tarda vam anar al Zoo de Barcelona, on vam veure animals que mai havíem vist, fins i tot animals que estan en perill d’extinció. Quan vam sortir del zoo ja eren les vuit del vespre. Per acabar el dia, vam anar al cinema a veure una pel·lícula de por.