Les vacances d’estiu

Soraya Caçador_3ème F Lycée Comte de Foix

Aquest any a les vacances d’estiu toca visitar Amèrica del nord, un somni fet realitat. Visitarem Santa Mònica, vaig veure fotos sobre la platja i és molt bonic. Washington també el visitarem i acabarem per les illes de Hawaii, més concretament Honolulu.
Per fi viatjaré al lloc dels meus somnis, jo mai he sortit d’Europa. És la primera vegada que viatjo a un altre continent, la veritat és que estic molt contenta i emocionada per aquesta nova experiència. Ara ja som al mes de setembre i ja soc a casa i encara em pregunto si va ser un somni o la vida real. Mai no oblidaré aquest viatge magnífic. Les millors vacances.

Perduda?

Samanta Amorim_3ème F Lycée Comte de Foix

Qui se sent perdut, en un món immens tenint limitacions, per això no val la pena lluitar pels nostres somnis incansables, pels quals ens preparen des de petits. Sense un mínim d’esforç no ho podràs aconseguir, és inútil.
No vull viure en una societat en la qual estic perduda, i no saber on anar, seguir el camí de la vida sense saber què em depararà el destí, sense saber si algun dia aconseguiré els meus objectius.
De veritat és així la vida? Ens parlen del futur i no ens deixen viure el present i no sé tu, però jo no vull que s’acabi el moment on estic descobrint qui soc, no sé vosaltres però jo no vull acabar perduda d’aquesta manera.