Un retrobament poc afortunat

Ruben Vieira Fernandes_3r B Col·legi María Moliner
Aquesta història explica com tres amics es dediquen a robar dins de les cases. El pare d’un d’ells és el director de l’empresa de seguretat especialitzada en antirobatoris de cases. Un dia com qualsevol altre, els tres van anar a assaltar una casa, però aquest edifici era diferent, tenia un aire psicòpata. Els joves van entrar a la casa. Un cop a dins van veure que hi havia màquines de tortura i de sobte la porta es va tancar. Se’ls va aparèixer una velleta amb un ganivet a la mà. Va començar a matar-los fins que no va quedar ningú viu. La vella era la rebesàvia dels tres. Quan va acabar de matar-los va deixar una carta de comiat i es va suïcidar.

La trista vida

Piero Valentino Cortez Yabar_3r B Col·legi María Moliner
Hi havia una vegada un nen que naixia en un país molt pobre. Degut a això, patia una malaltia de desnutrició i problemes respiratoris. El nen sofria molt, la família no tenia recursos i ningú els ajudava. Al cap de poc el metge els va donar una mala notícia, estava a punt de morir. La família estava molt trista. Quant dolor i patiment! El cinquè dia encara havia empitjorat més i, a la matinada, va morir.
La veritat és que és una història molt trista però és la realitat, és el que passa als països pobres del tot el món. Cada minut moren moltes persones per gana i desnutrició, hauríem d’ajudar-los per tenir un món més just.