L’hospital més beneficiat

Noa Sá Teixeira_3r D EA Segona Ensenyança Santa Coloma
Cada dia entrava un nen nou a l’hospital, cada nen tenia el seu problema o la seva discapacitat, però amb alguna cosa que els uneix, estimar-se entre ells sense conèixer-se. Un dia va arribar un nen que no li agradava gens parlar i socialitzar amb la gent però aquest nen era carismàtic. Compartia habitació amb un nen que tenia càncer que es deia Marc. El Marc va veure que en Jordi era especial, únic, però ja arribava el dia en què en Marc va marxar a casa: ja sabien que no hi havia solució.

La guineu

Oscar Raya_3r D EA Segona Ensenyança Santa Coloma
La guineu, un animal amb esperança de vida, però que en la majoria de les vegades no acaba com s’espera. “Mama, per què ens amaguem de la gent?”, diu el petit animalet.
“Perquè són dolents amb nosaltres, que no et vegin”, diu la mare amb to desesperat. “Oh, no, mama, estan venint a la nostra guarida!”, diu el fill mitjà plorant. “Fill, estaré en un lloc millor, no pateixis per mi”, diu la mare, perquè ja l’han esbrinat. El fill es queda molt trist perquè s’han emportat la seva mare. No es pot imaginar on pot estar, solament per complaure capritxos de dones i homes. No es pot imaginar el que està patint.