Inoblidable 

Erik Pires dos Santos_3r E EA 2A Ensenyança Encamp

Aquell dia, com qualsevol altre, vaig anar amb els amics a fer acrobàcies, però aquell salt no va anar com esperàvem. No pensàvem que fos tan perillós. Va ser l’últim per a tots.
Em vaig despertar a l’hospital, amb la notícia que mai més podria caminar. La caiguda va ser molt forta i el problema era irreversible. Tot s’aturà en aquell maleït dia. Havia practicat molt per a això i estava tot preparat, però no va resultar com esperava. No hauria d’haver passat. Era com si no fos real. No sabia què fer en aquell moment. No notava el meu cos. Només podia veure’m envoltat de tubs. De sobte, un soroll em va despertar. Tan sols era un malson.

Mil bocins

Ainoa da Silva Torques_3r E EA 2A Ensenyança Encamp

Fràgil: cada vegada que el tocaven s’arrugava, cada vegada que queia es trencava una mica. Aquell paper va acabar al terra trencat en mil bocins, i la solució no podia ser ni la cola ni la cinta. No era tan senzill, estava molt malmès. Un dia caminant pel carrer el vaig trobar, era a terra. Els meus ulls veien una cosa especial en ell. El vaig agafar. Em va sorprendre molt. El paper estava molt malmès, era quasi impossible fer-ne una reconstrucció. A l’arribar a casa vaig llegir-ne cada tros. Hi havia una història molt llarga al darrere. Vaig llegir la història sencera i vaig entendre que l’única manera d’ajudar-lo era actuant.