La casa abandonada

AARON PÉREZ LÓPEZ_3r C EA SEG. ENS. STA COLOMA

En un poble on hi havia una casa molt gran i abandonada vivien dos nois. Un dia, els va agafar la curiositat d’anar a visitar-la, però ho volien fer durant la nit amb el repte que el primer que s’espantava havia de pagar 2 euros a l’altre. Eren les tres de la matinada, estaven llestos i presents els dos a la porta de la casa. Quan van entrar, van veure que hi havia uns ulls de color lila que no podien deixar de mirar, estaven hipnotitzats. Els dos es van posar com bojos a perseguir aquells ulls, però de sobte van desaparèixer. Un cop van recuperar la calma, van marxar ben espantats d’aquell lloc. Quan se’n van anar a dormir, no podien parar de pensar en aquella experiència i no paraven de sentir veus. Aquella nit, van desaparèixer i ningú en va saber mai més res.