Silenci

MAR BUEN_3r C EA SEG. ENS. SANTA COLOMA

Hi havia una vegada una exparella, la noia, la qual era sorda i cega, vivia enmig d’un bosc tota sola i ell la volia matar. Un dia mentre mirava l’ordinador va rebre un missatge on hi havia una foto d’ella feta just en aquell moment. Ella vivia sola, només tenia una gata, així que va espantar-se molt. Va aixecar-se del sofà i va tancar l’ordinador. Va posar-se a buscar per tota la casa, però no hi havia ningú, espantada va anar-se’n a dormir. Durant la matinada es va aixecar i va veure que el seu gat no estava dormint amb ella, i era un gat molt afectuós que sempre dormia amb ella, en aquell moment es va estranyar molt i va anar a la cuina a donar-li menjar, i el gat no venia. De cop i volta va girar-se i va veure el gat mort ple de sang on al costat ficava “la següent ets t