Amor inabastable

Susana Meira_T PRO Compt. G1 LYCÉE COMTE DE FOIX

Ja fa un mes que estic al teu jardí, tu estàs a dins de casa i no puc deixar de mirar-te amb detall, tots el dies, a través de la finestra. Sembles molt fort amb el teu cos robust però des del primer moment que ens vam veure desprens una calor amb molt sentiment.
Intento aconseguir el valor suficient per entrar a casa i confessar-te els meus sentiments. Ja estic a dins i tu estàs en un racó del saló. Ens mirem fixament amb molta alegria, però de cop i volta sento una calor molt forta, miro cap a terra i veig la catifa tota xopa. Ha arribat el meu final i no podem estar junts, l’amor entre un ninot de neu i una estufa és impossible.

Definició de la felicitat

Elena Oliveira_T PRO Compt. G1 LYCÉE COMTE DE FOIX

A Wikipedia es diu que la felicitat és un sentiment agradable de satisfacció i absència de patiment. Per a mi és molt més que tot això.
Quan som petits som feliços, no hi ha res que ens preocupi i només tenim l’objectiu de riure. Però quan creixem veiem les coses dolentes de la vida, i en realitat el que ens hauria d’importar és aconseguir un únic objectiu: perseguir la felicitat fins que la tinguem als braços i poder abraçar-la com si fóssim sempre nens petis.
Perquè la felicitat és viure la vida amb colors, cridar, dir tot el que has de dir fins que et quedes a gust. Cantar-li a la mentida i somriure-li a la tristesa.