I de sobte, tu

Aina Soldevila Busquets_3r A Col·legi Anna Maria Janer

Recordo quan et vaig veure, allà, al departament de llengua, entre llibres d’anglès i de català. Em vaig fixar molt en tu, ho reconec. Crec que tu també te’n vas adonar, però vas dissimular, fullejant el llibre que duies a les mans. No m’importava semblar descarada, així que vaig continuar observant-te, amb molta atenció (jo diria que massa). Les mans, els ulls, els cabells… cada detall et feia únic, irrepetible.
Sempre em quedarà el dubte de què hauria passat si hagués reunit el valor d’intercanviar unes paraules amb tu. Per això, ara, cada dia t’espero al departament de llengua, llegint el llibre que duies a les mans.

El pobre babau

Alex Barbado Carpi_3r A Col·legi Anna Maria Janer

Va sonar el despertador. Eren les sis. Va anar a esmorzar. En acabar es va canviar i va preparar tota la feina per aquell dia. Es va recordar que portava uns dies que arribava tard i no podia seguir més així. A més, tenia una feina molt important per entregar, cosa que no havia fet quan tocava. Sabia que si no arribava a temps i amb els informes li traurien la feina. Així que va anar a buscar els informes. Tan sols va trobar una pàgina de les quatre. Mentre buscava les altres li va caure el got de cafè sobre l’informe. Arribava tard i a més sense informe. Estressat, va agafar el mòbil, però en obrir-lo… era diumenge.