Viatges que marquen

MARTINA RICART_3ème F Lycée Comte de Foix
Vaig marxar a viure a l’Africà a causa de la feina del meu pare, concretament al Marroc. Vaig haver de deixar enrere l’escola i els amics. Quan vaig tornar, vaig retrobar les meves amigues de la infància al pati de l’escola, i em vaig adonar que durant aquells anys m’havia perdut un munt de coses. Les meves amigues criticaven els petits defectes de la gent, criticaven coses insignificants. Només parlaven de xarxes, nois i roba, “l’essencial per ser una noia com cal”, ja que el món exterior no els importava pas. Ridícul. Jo havia estat així? No ho sé. Definitivament aquell viatge m’havia canviat.

Les sabates

Èric Juan_3ème F Lycée Comte de Foix
Les sabates, aquella peça de roba important que et protegeix tant del fred com del terra. Aquella peça de roba que et fiques per anar al col·legi o al treball, a tot arreu on vas, vas amb sabates.
Aquella peça de roba que pots triar segons els teus gustos. Pots comprar-ne unes de blaves, de vermelles, grogues, verdes… de tots els colors, amb ratlles negres o amb cercles blancs… o fins i tot les pots personalitzar tu mateix. Unes Nike, unes Vans, Jorma, Asics… qualsevol marca de sabates, la que més t’agradi. El cas és que les sabates són imprescindibles en el dia a dia i si no existissin tindries constantment mal als peus.