Res a fer

Diana Lopes Vieira_3r B
Col·legi María Moliner
Aquella nit vaig quedar amb la meva cosina per anar a la festa del poble. Ens ho vam passar bé. No ens esperàvem el que passaria aquella nit, la nit en què la meva família es va separar per sempre. No ens esperàvem trobar-nos aquell home, semblava tan bona gent… però les aparences enganyen.
En el moment que va agafar la meva cosina de males maneres, vaig saber que tot havia acabat. Jo només vaig poder córrer. No sabia com reaccionaria la meva família en dir-los que la meva cosina havia estat segrestada. El cor m’anava a mil. Per culpa d’aquell home res tornarà a ser el mateix… A tots ens falta alguna cosa, tots som incomplets.

El dia dels morts

Alex Ribeiro Rolo_3r B Col·legi María Moliner
Comença sent un dia normal. De sobte, arriba la nit i hi ha molta gent, a les voreres i als cementiris, recordant els seus familiars que van morir però que mai van ser oblidats. Un nen petit està en un orfenat perquè els seus pares havien mort a causa d’un accident. Cada any va a visitar els seus pares i els porta menjar i flors perquè com tota la gent del seu país pensa que les persones que estan a l’altre món poden agafar el menjar i les flors. Li van dir que quan els pares agafessin el menjar no tindria gust de res. El nen, il·lusionat, prepara l’àpat i el porta a la tomba dels seus pares amb la fe que menjaran bé a l’altre món.