Fets horribles

Maria López_3ème E lycée compte de foix
A l’entrar a la sala tothom em mirava. Estava nerviós, el judici començaria en uns instants. M’assec, miro el jutge, tenia una mirada severa, abaixo el cap i noto com una llàgrima em recorre tota la galta. M’estaven jutjant per un crim que no havia comès! La presó podia ser d’entre 15 i 30 anys. El judici comença:
–És culpable, 25 anys de presó! Va dir el jutge i va donar dos cops per finalitzar el judici. La meva mare s’aixeca i crida, al mateix instant que uns guàrdies se m’emporten… ves a saber on. No podia creure el que estava passant! Jo no era culpable i m’ho repetia una vegada i una altra. Però al final començava a creure-ho!

Apartament maleït

Aisha Ximenex_3ème E lycée compte de foix
Després d’una setmana, vaig descobrir que unes coses estranyes passaven en aquell apartament. La primera nit que vaig dormir allà em vaig despertar al lavabo, amb una navalla a les mans i un petit tall al coll. La nit següent tenia por de dormir però em vaig adormir perquè estava molt cansada i va ser un gran error. El matí següent em vaig trobar dins de la banyera plena d’aigua i sang del meu canell. No sé què està passant… però porto tres dies sense dormir. No puc fer res. No puc treballar. No tinc diners. No crec que pugui aguantar més…
–Ahir, a les sis de la tarda, es va morir un jove després d’haver saltat del terrat.