Una noia vergonyosa

Paula Navarro_3r COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA

Un matí, mentre anava corrent cap a la feina, vaig veure un noi que em semblava conèixer, així que vaig aixecar la mà per saludar-lo. Jo tenia tots  els cabells a la cara per culpa del vent, però tenia prou visió com per assabentar-me del gest d’estranyat que posava; va ser aquella ganyota la que em va fer adonar que m’havia equivocat de persona. Per evitar la vergonya vaig aprofitar que un taxi venia i vaig seguir amb la mà alçada. Li vaig dir que em portés a l’aeroport, el primer que se’m va passar pel cap. I amb aquesta ruqueria, vaig acabar a Nova Zelanda. Ja hi porto un any i tinc una vida nova amb una nova família.

El curs escolar

Guillem Condal Pons_3r COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA

Em dic Àlex, tinc tretze anys i vaig a primer d’ESO. De moment mai he suspès cap assignatura, però tinc por de suspendre’n alguna. Sempre ho penso i hi dono moltes voltes, perquè de gran vull tenir un treball que m’agradi i tot allò que necessiti per poder tenir una bona vida. Em passa això quan ja estic a casa, després d’haver passat un dia distret i xerrant amb els amics. Però jo confio en mi, penso que podré fer-ho i demostrar que qualsevol pot fer el que es proposi amb esforç i treball.
Això ho vaig dir fa vint anys. Ara estic feliç perquè ho vaig complir, visc amb la meva dona i els meus tres fills estan treballant d’advocats.