El final

Noa Cayetano_3r B COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA
El cor em va a mil, les meves cames no responen, la por em recorre les venes i em costa més respirar que assimilar el que acaba de passar. L’últim que  recordo és haver vist els meus pares discutint per un tema intranscendent. Quan he obert els ulls, ja estava de cap per avall de cara a un gran precipici. Intento no perdre el cap, però al menor moviment, ens n’anem cap a baix. En el moment menys oportú, la meva mare i el meu pare es posen a discutir. No sé jo, però crec que no saben la gravetat a la qual estem sotmesos. Intento avisar-los, però quan ho intento, el cotxe es comença a balancejar i, per fi, s’adonen del perill.

Tot són problemes

Jan Aymamí Villalba_3r B COL·LEGI SAGRADA FAMÍLIA
Oh no, el dia amb més exàmens i no m’ha sonat el despertador! Ja són dos quarts de nou, fa mitja hora que han començat les classes, i és clar l’autobús ja ha passat. Bé, aniré a esmorzar una fruita i agafaré la bici. No m’ho puc creure, no hi ha fruita, ni torrades, tampoc llet, ni cereals, ni res que pugui menjar per esmorzar; doncs, no esmorzo.
Corre, corre! Ai, no! La roda està punxada! Llavors no tinc cap més remei, hi aniré corrent.
Uf! Ja hi soc, espera un moment, m’he deixat la motxilla, i a més és dimecres, hi ha intensiu, a veure l’hora… No! Ja és tard, són les dotze. Ui, sí que soc lent! Doncs, quin remei, me’n torno a casa!