Por, molta por!

Oskar Parandyk_3r A Col·legi María Moliner la Margineda

De sobte, el Pep corria pel bosc fosc, perdut i espantat, però no sabia per què.
Ell va sentir un crit femení i una rialla amb un to baix i allargassat que provenia de la foscor, de darrere d’ell. No s’havia sentit tan atemorit per la foscor mai a la seva vida, però sabia que només havia de seguir corrent. La seva visió es va anar deteriorant cada vegada més fins que va perdre del tot la seva sensació de direcció.
Tot d’una, es va aixecar ràpidament del seu sofà just quan els crèdits van començar a passar per la pantalla de la televisió davant seu.

Somni de sang

Marc José Serra Carrasco_3r A Col·legi María Moliner la Margineda

La Sofia escoltava els crits i els cops de puny des de la seva habitació. A la matinada es va aixecar, va baixar les escales fins al bany, però una joguina del seu germà la va fer caure escales avall. Va obrir els ulls i va veure que era de dia. Estava estirada al sofà. Els seus pares parlaven amb afecte, no hi havia begudes alcohòliques a terra. Va abraçar els seus pares i es va posar a jugar amb el seu germà.
Però quan tot anava bé, la Sofia va caure i tot va canviar. Ella estava estesa al terra envoltada de sang que li sortia del cap i la seva mare plorava. Tot va ser un somni!
La Sofia es va adormir i no es va tornar a despertar.