Pronòstics

Avril Vegas_3r E EA Segona Ensenyança Encamp
Estàvem sopant mentre miràvem les notícies com cada dia. De sobte, ens vam alarmar, vam apujar el volum i vam escoltar atentament: “Està comprovat pels científics, el planeta té una esperança de vida de 30 anys.”
Vaig tancar els ulls un moment, tenia molta calor. Els vaig obrir, l’aigua es filtrava per tot arreu. Cada cop em costava més respirar. Se m’accelerava el pols, tractava de no separar-me dels meus pares. Quan ja havia arribat la meva hora… Vaig despertar-me angoixat. Per fi havia obert els ulls, m’envaïa un bombardeig constant d’idees, i per primera vegada vaig demanar-me què podia fer per canviar la situació.

Vius o penses?

Mireia Crespo Cantos_3r E EA Segona Ensenyança Encamp
Em trobava sol enmig de l’illa sense saber què fer. Em vaig estirar a la sorra i vaig esperar que els meus pensaments em diguessin alguna cosa. De cop i volta, vaig recordar aquella publicitat de l’agència de viatges, i ara jo em trobava allà. Al cap d’unes hores em van venir dues idees. Una era lluitar per sobreviure i l’altra era gaudir del moment. Passaven els dies, les hores i cada dia se’m feia més complicat viure allà. Estava perdent la noció del temps i entrava en desacord amb la meva consciència. M’estava tornant boig. De sobte vaig escoltar la veu de la meva companya: Desperta! Has d’acabar l’article!