L’historiador

Biel Hernández López_3r B EA SEGONA ENSENYANÇA D’ENCAMP
Un dia, a les 7.30 del matí, un explorador que estava observant un mapa es va adonar que podria haver trobat un tresor que els historiadors portaven molt temps buscant. Ràpidament va agafar el cotxe i es va dirigir cap a la suposada localització. Un cop va arribar al punt exacte, es va adonar que realment sí que estava allà, però algú ja s’havia avançat i l’havia agafat. Ell se’n va anar molt decebut. Quan va arribar a casa i va encendre la televisió, va veure que el tresor s’havia trobat aquell mateix dia i que el dia següent es podria anar a veure. Es va sentir molt desafortunat, però a la vegada content per tenir-lo al seu país.

Capità Àtom

Bruno Samir Hadid Rodríguez_3r B EA Segona Ensenyança d’Encamp
Una nit freda, un satèl·lit dispara un raig que va directe a la Terra i cau justament a sobre d’un noi lluitador de lluita lliure. Quan el llamp impacta, li provoca l’habilitat de supervelocitat. Quan arriba a casa, li agafa gana i menja albergínia, però no se li posa bé i comença a vomitar.
L’endemà al matí s’adorm, però utilitza el seu poder i arriba a la feina en un tancar i obrir d’ulls. Aleshores comença a fer servir aquest poder per coses absurdes. Un dia es torna a adormir, confiant en el seu poder, surt corrent, però arriba massa tard i el despatxen. Molt rabiós, es converteix en supermalvat i destrueix la Terra.