El cim

Damià Gil CENTRE D’EDUCACIÓ BÀSICA D’ADULTS

15 d’agost, emprenc un viatge a la muntanya més alta dels Pirineus, l’Aneto.     Comencem l’excursió amb el meu pare, el meu tiet, tres amics i jo. El temps no acompanya: boira, fred i vent segueixen amb nosaltres el camí. Desprès de caminar 4 hores, arribem a la glacera i en aquell mateix moment el sol apareix i podem travessar-la i fer el cim.
Per fi després de 5:30 hores arribem al pic de 3404 m. Les vistes i la satisfacció recompensen la fatiga i fa que la tornada sigui molt més fàcil. Sens dubte una de les millors experiències de la meva vida.

Hidrofòbia

Gisela Cugat CENTRE D’EDUCACIÓ BÀSICA D’ADULTS
Des de petit, la seva obsessió havia estat morir ofegat. Trobava que havia de ser una mort horrorosa. Sempre havia evitat el contacte amb l’aigua, rentar-se, banyar-se, tempestes…Però aquell dia, al casament de la seva germana, va passar molta por perquè plovia a bots i barrals, va evitar tots els problemes que podien sorgir-li. Es va comprar un flotador, una armilla salvavides. Semblava que ho tenia tot controlat, al restaurant tot eren alegries, el dinar era exquisit, va arribar el brindis fatídic que el va ennuegar, va morir ofegat.