Sentiments

MARC DEU FONT_3r A EA Segona ensenyança d’Encamp
Passat. Pesat. Torracollons. Problemes. Discussions. Insults. Caos. Desordre. Interminable. Egoista. Convivència. Insuportable. Desinteressat. Malícia. Rancor. Detestació. Repugnància. Enemistat. Antipatia. Malvolença. Provocació. Ell. Germà. Finalment. Gran. Pesat. Marxa. Fora. Lluny. França. Tolosa. Residència. Universitat.
Present. Jo. Sol. Emoció. Entusiasme. Excitació. Content. Alegre. Il·lusió. Jugar. Manar. Gaudir. Lliure. Però. Temps. Mesos. Setmanes. Dies. Sensacions. Estranyat. Silenci. Solitud. Buit. Rar. Desperta. Sentiments. Enyorança. Tristesa. Inquietud. Avorriment. Atípic. Vomitar. Pensaments. Ràbia.
AMOR

Som el futur?

Adrià Aran Cirera_3r A EA Segona Ensenyança d’Encamp
M’assec, agafo un full, un llapis i reflexiono. Però per més que pensi, no em surten les paraules. En comptes de relaxar-me, m’estresso i és que tinc tantes coses al cap que no sé per on començar. Podria parlar sobre la fi del món, dels extraterrestres o fins i tot de l’impacte ambiental, però prefereixo parlar de nosaltres, els joves. Sí, sí, nosaltres els joves, aquells passotes malcriats que no fem més que passar-nos-ho bé, i que al mateix temps ens cau la màxima responsabilitat mai abans existent: la de canviar el món que ens han deixat i que han fet malbé. Això si és que encara es pot canviar. Quina ironia, deixar-nos tanta responsabilitat…