Aquella persona que et penses que és amiga

Elsa Rosa_Tle Pro Comptabilitat LYCÉE COMTE DE FOIX

El teu millor amic és aquella persona que t’acompanya sempre en els bons i mals moments. És la persona a qui li ho expliques tot, però també qui quan menys t’ho esperes t’apunyala per l’esquena i et diu mentides. Això t’entristeix, perquè és una persona a la qual aprecies molt. Arribes a perdonar encara que alguna de les mentides perjudica la vostra relació com a amics. Penses que tot pot acabar aquí però un dia més tard, tot et sembla una ximpleria. Continues creient-hi però en el fons aquestes coses afecten la vostra relació, tot canvia, tots canviem. Sentint-ho molt he de dir adéu a la nostra amistat.

El meu aniversari

Jesus Rubio_Tle Pro Comptabilitat LYCÉE COMTE DE FOIX

Quan vaig encendre el llum de l’habitació no em podia creure el que estava veient. A sobre del meu llit hi havia una caixa de sabatilles, de la marca NIKE. Sabia perfectament que era el meu regal d’aniversari, unes sabates de futbol.
Una setmana abans, li havia dit a la meva mare que les sabates que tenia per jugar ja estaven trencades.
Però, per molt que estiguessin trencades, jo no volia llençar-les a la paperera pel simple fet que aquestes sabatilles eren les que havia portat el meu pare quan jugava a futbol…
Així que… les sabates les guardaré a l’habitació com… un trofeu… Vull dir simplement que, papa, ets el millor.